Vad händer?

Nästa helg är det dags för premiär i cupen. Frosta Multisportrace står på menyn och trots att   tävlingen går strax norr om Höör i Skåne verkar de ha problem med vintern. Enligt hemsidan så är det fortfarande is på sjön där paddlingen ska ske, de räknar dock med att den är borta nästa helg. Det blir iaf Johan och Fredrik som tävlar och jag följer med som supporter. (https://teammestute.wordpress.com/plan-for-2013/frosta-multisport-race/)

Igår var tanken att Johan, Martin och Micke skulle ha kört långa löpklassen i Tullinge Rogaining som arrangeras av Adventure Racing Stockholm. Dessvärre gjorde skadekänningar på Martin (verkar inte vara någon fara utan mer än försiktighetsåtgärd) och alldeles för mycket arbete för Micke att det ställdes in i sista stund.

Jag fick en ledig förmiddag vilket gjorde att Micke och jag lurade med varandra på ett långpass löpning. Eftersom det regnade så räknade vi med att skogen skulle vara mer äventyr än vi var sugna på, således blev det mitt första asfalt/grusvägspass på år och dar.

Det var faktiskt helt underbart att springa i ett ljummet (nåja) sommarregn (nåja), eller det var i varje fall mycket bättre än snöfall. Vi pinnade på och sprang och snackade skit. Sällan har fyra nyanser av brunt och grått varit så fint, men lite mer vårblommor hade inte suttit fel. 2,5 mil fick vi ihop och kunde lägga oss på soffan med gott samvete.

Fyra nyanser av brunt...och inget vitt!

Snart rasar mina gamla tights sönder fullständigt men jag kan inte med att slänga dem. Anledningen är att Haglöfs valde att ha benfickor på modellen vilket jag inte sett på några tights sedan dess. Fantastiskt bra att ha och rymmer lätt handskar, energi, kompass, mobil osv. Kom igen Haglöfs…ge mig en ficka…eller två!

Snälla ge mig en ficka

Snälla ge mig en ficka…eller helst två!

Ha en bra dag så ses vi på Vårspringet på tisdag.

/Andreas

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s