Förberedelser inför Le Grand Tour

På fredag går starten för nästa tävling i Svenska multisportcupen, Kolmården Adventure Race, och förberedelserna är i full gång. Det är jag och Johan som kommer att tävla för MestUte medan Fredrik Månsson kommer att köra för adventureteam.se tillsammans med Carl Hagström.

 

I år har Kolmården tagit över arrangörsskapet för Le Grand Tour (LGT) som tidigare år har körts i Värmlands mörka skogar. LGT har en beräknad vinnartid på 24 h och det ska bli väldigt kul att få mäta sig mot de andra lagen i en så pass lång tävling. Anmälningslistan behöver inte skämmas för sig.

 

Så här två dagar innan start så är det pyssel och plock för att få ihop all utrustning och planering. Johan och jag har provat att paddla lite med en rejält fylld ryggsäck vilket vi borde ha gjort tidigare, men varför göra idagvad du ändå kan skjuta upp till morgondagen?

Efter paddlingen åkte vi ned till MestUte för att köpa våra nya regnställ, det blev Haglöfs Endo-serie som verkar grymt bra! Riktigt snygg och självklart funktionell, alltid function before fashion 😉 Så här snyggt klädda kommer Johan och jag vara när vädret vill oss illa.

 

När vi ändå var på MestUte passade Pontus på att skryta om den paddling han, och ett stort gäng till, skulle göra till Svenska Högarna i helgen. Det är den andra havsturen för året i MestUtes regi och Pontus lurade nästan med oss på någon paddling, får se om det hinns med i höst. För de som är intresserade så finns turerna här: http://www.mestute.se/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=107

 

Nu är det dags för sängen så att jag orkar upp i tid imorgon, på schemat står packning och kärlek åt cykeln. Helgens tävling går att följa live via den här länken: http://www.kolmardenadventures.com/kar/live.php

 

Sov gott!

 

/Andreas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s