Smart Ull

”Ull är bra för det håller värmen även när det är blött” sa MestUtes VD till mig (mfl.) under en paddeltur i Skärgåden. Just då tyckte jag inte alls att ull var varmt och ställde mig kanske lite frågande till påståendet.

Jag tycker dock att ull är ett fantastiskt material och jag fick vatten på min kvarn häromdagen. Jag var på UV-rugbyträning och hade glömt mina obligatoriska strumpor (för att inte få skavsår av simfenorna) vilket gjorde att mina löparstrumpor i just ull fick rycka in som backup.

Efter 2 timmar i bassängen var strumporna blöta och det var dags för mig att springa hem (7 km). Det var med lite ångst jag satte på mig strumporna och skorna för att springa hemåt. Jag glömde dock bort vätan och fokuserade mer på smärtan i mina ben efter ca 3 timmars träning.

När jag kom hem och tog av mig skorna gjorde jag en fantastisk upptäckt. Strumporna hade torkat och jag frös absolut inte om fötterna. Det blev ett ”hallelulja moment” för mig och jag kände att jag måste tillägna mina strumpor ett blogginlägg så att ingen av er missar fördelarna med ett par bra ullstrumpor. Strumporna finns såklart att köpa på MestUte.

Ha det bäst!

Martin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s