Från fjord till fjäll

Tävlingarna för medlemmarna i Team MestUte avlöser varandra. Ränneslättsturen och C2 Oslo, följt av Cykelvasan. Till helgen skall jag och Caroline springa BAMM. Efter det cyklar Johan Finnmarksturen, och i början av september är det äntligen dags för lite multisport igen i Svenska cupens deltävling i Hjo. Glömde jag något?

Men närmast ligger iaf BAMM. Jag och Caroline tävlar under namnet Team MestUte Diviner. Det gäller att under två etapper välja bästa väg i fjällterräng och bära med sig utrustning för övernattning i tält. Jag och Caroline springer 50km fördelat över två dagar. Optimalt vägval är enligt arrangören 51,3km och 3391 höjdmeter. Temat för årets tävling är från fjord till fjäll. Vi kommer starta med att blöta fötterna i en norsk fjord, skåda utsikten över atlanten, ta höjdmeter över svenska fjäll och efter två dagars löpning gå i mål i Björkliden.

Start på fredag morgon. Men redan imorgon börjar bilresan norrut. Veckans stora utmaning ”kan” bli via ferratan på Skuleberget.

Fredrik M.

Annonser

2 tankar om “Från fjord till fjäll

 1. Caroline

  Jag har ont i halsen och känner mig lite halv seg så det är bara att hålla tummarna för att Team Mestute Diviner står på startlinjen på fredag. Någon som har någon dunderkur som verkar omedelbart så tas tips gärna emot =)
  /Caroline

  Svara
 2. Fredrik M

  Vi har kommit till Högakusten nu under kvällen. Kan rapportera att det var frost här natten till idag. Och rykte om snö i Riksgränsen. Gubben tillade dock att ”det var ju lite ovanligt”. Hoppas han har rätt. Hur skall detta annars sluta med sommarsovsäck och shorts?

  Vi tar det som en utmaning. Och igentligen är det ju västa lyxproblemet när man faktiskt får chansen att sova. Blir det kallt får vi springa intervaller!

  Fredrik M

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s