Uppladdning

Nu är sista träningspasset genomfört. Nu blir det vila och mat!

Sista passet blev ett intervallpass. Backintervaller vid Fiskartorpets hoppbacke. Benen känns lite trötta idag. 20km på Sörmlandsleden med Caroline i söndags. Snabbt kombinationspass Mountainbike/Löpning i måndags. Backintervaller på det och jag glider runt i kompressionsthight som värsta sprintproffset.

Nu är det allså dags att fylla på med energi. Lärd av läxan ifrån Hestra Adventure Race i våras: ”ät inget innan tävling du inte gör annars” så blir det all-in på vanlig mat. (Då det eventuellt finns läsare med svag mage skall jag inte berätta exact hur mycket all-in är). Lite snuttande på en carbo-loader precis innan start kanske. Men jag tror några extra potatis funkar lika bra. Även om jag tränat med både sportdryck, gel och bars på sistone, blir det mycket mackor, vatten och snickers under tävlingen.

Och så var det dethär med logistiken. Skönt att Mattias är med och tar ansvar där. Det är alltid ett fixande. Tror formeln lyder ungerfär ”antalet tävlande * (antalet tävlingstimmar/2) * antalet dicipliner / antal support = antal timmar logistikförberedelser”.

Idag blir det iaf en heldag med att byta hjul, montera draglina, tvätta tävlingskläder och besöka MestUte. Och tydligen laga favoritryggsäcken.

Fredrik M

Annonser

3 tankar om “Uppladdning

 1. Fredrik L

  Härligt! Det är ju halva nöjet med alla förberedelser och mentalt gå igenom tävlingen och se till att allt är tipptopp!

  Kör hårt!

  Svara
 2. Caroline

  som för övrigt egentligen är min ryggsäck 😉 Någon annan fick stå för tomtsysslorna klippning av gräs, häck, trimmerkörning, medan någon annan bara sprang runt irrandes och letade saker och förberedde sig. Kör hårt nu älskling!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s