Semester

Tillbaka till verkligheten efter fyra fina semesterveckor. Det har blivit en hel del träning, i huvudsak cykling och paddling. Jag har troligen en stressfraktur i underbenet (egenställd diagnos) som byggts upp under en längre tid men droppen som fick bägaren att rinna över kom med Fristadsrundan i dåliga skor och mkt asfalt. Jag har vilat från löpningen i 6 veckor nu och gjorde ett försök att jogga lite i helgen men fick tyvärr ont igen.

Två av semesterveckorna har tillbringats i Norrfällsviken, Höga Kusten. Namnet gör rätt för sig och det har blivit ett antal höjdmeter på landsvägscykeln! Men det är otroligt fin natur som gör det värt mödan! För varje höjd man klättrar väntar en ny härlig utsikt att njuta av!

Havet är ju också en trevlig tillgång när man har en nyinförskaffad surfski på taket! Det har blivit allt från lek-surfande i grov sjö till lite längre turer. Jag paddlade bl a Ullångsfjärden som ska vara Sveriges längsta fjärd. Det tog knappa 3 h från Norrfällsviken, inkl en simtur när en oförsiktigt motorbåtsförare blev lite närgången i alltför hög fart 😦 …

Häftigast var dock att bara paddla rakt ut mot horisonten och bara vara själv med havet, solen, vågorna och surfskin – då känner man att man lever!

Längtar efter att få börja springa igen!!

Fredrik L

Annonser

En tanke på “Semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s