MTB träning med Möller Bil Eskilstuna.

Idag har Johan, Fredrik och jag tränat MTB med Möller Bil i Eskilstuna.

Vi samlades i Vilsta strax efter 8 imorse, precis när regnet upphörde. Vi började med ett varv på MTB banan för att testa lite mer teknisk cykling. Det var fortfarande riktigt halt och lerigt i skogen efter nattens tunga regn. Då Birkebeinerittet är Möller stora mål för hösten koncentrerade vi oss sedan på backar! 🙂 Många, långa och förhoppningsvis fostrande uppförsbackar. Johan tog täten och hittade ett gäng!

Efter ca en timmas cykling rundade vi av med att reka lite lämpliga sträckor för intervaller. Vi avslutade med att känna på mjölksyratåligheten genom att ta i lite extra och pusha varandra i långa backen nedifrån raststugan upp och runt till toppen bakom slalombacken. Ett fint exempel!

Efter passet återsamlades vi på Möller för ett teoripass. Johan hade gjort ett förslag på 12 veckor träningsprogram som vi diskuterade runt. Vi pratade lite om utrustning, vad som kan vara bra att ha med sig på ett långlopp. Samt något om mat och energiintag under tävlingen.

Vi önskar Eskilstuna gänget lycka till med en flygande start på träningen, och ser fram emot att få träffa övriga Möller vid ett senare tillfälle.

Fredrik M.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s