Långpass

Under helgen var Andreas ute på en paddeltur i skärgården med MestUte-gänget och då passade vi andra i laget på att köra ett långpass. Vi startade med en cykeltur till Strängnäs. Jag skäms lite att erkänna det, men jag har ingen racer så jag fick låna en av Johan – tur man har välutrustade kompisar! Det var helt underbart väder och det blev en behaglig resa för min del. Jag låg nämligen mest i vinddraget bakom Fredrik M och Johan för att spara benen lite till morgondagens Fristadslopp. Via Björsund och Hässelbyholm tog vi oss till Strängnäs hamn där vi kalasade på wienerbröd och kaffe 🙂

Efter lite uppiggande fika blev det gamla E20 hem. I låren kändes det som vi låg på lite hårdare hem, men det var troligtvis bara för att jag var uppe och bidrog till farten några tillfällen.. Turen tog totalt 2 h 30 min.

Både jag och Fredrik M var gräsänklingar så bestämde oss för att ge oss ut i kajakerna. Vi sjösatte i Hyndevadsån och paddlade bort till Nordön och Bibybron där vi tog en rejäl paus och käkade middag i solskenet! Sen bar det av hem igen och turen tog 1 h 50 min.

Det är nästan svårt att kalla en sån härlig dag för träningsdag, det har ju varit på gränsen till alltför njutningsfullt! Men några kalorier har vi ju lyckats förbränna i alla fall!

I morgon blir det Fristadsloppet!

/Fredrik L

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s