Kolmården Adventure Race

Då var jag åter i Eskilstuna efter ytterligare en vecka på utbildning på annan ort! Borta bra men hemma bäst!
Det blir dock inte annat än att snabbt packa om väskan för i morgon styr skutan mot Norrköping och nästa deltävling i Svenska cupen – nämligen Kolmården Adventure race! Tävlingarna med längre resväg brukar vi åka dagen innan och tälta men eftersom vi inte har alltför långt att åka den här gången så åker vi tidigt i morgon bitti istället.

Helgens deltagare i Team MestUte blir jag själv och Johan och vi kommer köra sprintklassen med beräknad vinnartid på 3 h 10 min. Johan känner sig bättre i knät. Själv har jag varit lite förkyld men kunnat träna på utan att det varken blivit bättre eller sämre så det är nog bara att köra på. Hur som helst är vi rejält sugna på revansch och kommer ge järnet! Vi är lite osäkra på om det är tillåtet med support men ev hänger Fredrik M på och supportar eller åtminstone ser till att vi pinar oss in i det längsta!!

Tävlingscentrum är förlagt till Pernilla Wibergs gamla skidbacke Yxbacken så vi väntar oss många höjdmeter, 13 grader och regn! Som vanligt härliga förutsättningar för multisport!

Håll tummar och tår!

/Fredrik L

Annonser

7 tankar om “Kolmården Adventure Race

 1. Fredrik Månsson

  Jag följde med för att kolla på killarna, och tejerna, Caroline och Katarina i Team Diviner också förståss. 😉

  Prologen bestod istora drag av Yxbacken stora backen rakt upp och familjebacken ned. Efter detta och dryga 50min paddling växlade Fredrik och Johan i tätklungan om 3 lag. Nästa klunga låg knappa minuen bakom, den också om 3 lag. Nu väntar ca 60min OL.

  Fredrik.

  Svara
 2. Fredrik Månsson

  Dam och mix kör inte banan i samma ordning som herr. Första lag från cyklingen som dam och mix kör efter prologen har inte kommit in till växling ännu. Herrlagen kommer dock i en jämn ström från paddlingen. 49! lag kör denna klass.

  Fredrik M.

  Svara
 3. Fredrik Månsson

  Fredrik och Johan anförde klungan när de kom för växling från OL till Cykel. Med dem var Ski and run samt AOK Stevens. Det var 10 min ned till nästa lag nu. Efter cykelsträckan väntar sista korta med sjukt tuffa OL sträckan.

  Tjejerna har också varit inne för växling. Som 4 el 5e (väääldigt mycket lag i TC ibland) lag ut på långa OL sträckan. Efter det väntar Paddling sedan korta tuffa OL sträckan även för tjejerna.

  Fredrik M.

  Svara
 4. Fredrik Månsson

  På löpningen tightade fältet ihip sig rejält! In för växling ut på sista sträckan kom 5 lag innom en minut. Team MestUte gick ut som 4 lag. Men som sagt, det är tätt! Och nu blir det spännande att se vem som har mest pulver kvar i låren under sista utslagsgivande OL.

  Tjejerna är fortfarande ute på löpningen.

  Fredrik M.

  Svara
 5. Fredrik Månsson

  Och det blev en 2a plats! 2 lag passerades uppför familjebacken. Trots att Fredrik och Johan sprang fortare än Ski and Run så var den knappa minuten lite för mycket.

  Men en grym insats och en pallplats!

  Fredrik M.

  Svara
 6. Fredrik Månsson

  Team Diviner, Caroline och Katarina kom imål på en hedersvärd 7e plats i damklassen. Bra jobbat! Tror ni gått ungefär lika fort som de snabbaste lagen, fast betydligt längre. Se till att köra lite orientering nu tjejer. 😉

  Fredrik M.

  Svara
 7. Caroline

  Grattis Fredrik L och Johan till pallplatsen! Grymt bra jobbat!

  En liten korrektion till Fredrik M:s sista inlägg, Team Diviner med mig själv och Katarina hamnade på en 5:e plats, inte 7:e =)
  Vårt nya namn Team fort men fel….. orientering står på schemat till nästa tävling :/

  /Caroline

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s