Lite ny info innan avresa

I morgon åker vi upp till Karlstad för att registrera oss, delta på informationsmötet m.m. för att sedan försöka få lite sista sömn i kroppen innan det drar igång på torsdag morgon!

I en intervju med arrangörerna avslöjas delar av banan. På nwt.se går bland annat att läsa att vi ska springa i slalombackar, paddla nerför en älv, klättra i grottor, åka vajer över en tjärn, köra höghöjdsbana m.m. 🙂

I ett inslag i SR Värmland avsöljas att de lyckats klämma in hela 4000 höjdmeter under den sista långa cykelsträckan. Det är väl inte läge att avslöja att man lider av förkylningssymptom…

För Er som vill följa oss under tävlingens gång kan nämnas att vi (och alla andra) kommer utrustas med en gps, vilken ska gå att följa live på tävlingens hemsida: legrandtour.se Klicka därefter på LIVE.

/Fredrik L

Annonser

2 tankar om “Lite ny info innan avresa

 1. Hans

  Ni kan se framemot en nice grillafton med gott vin när ni kommer tillbaka. Riktar än en gång min lyckönskningar till hela laget!

  // Hans

  Svara
 2. Caroline

  Låter skitskoj! Jag ska följa Er under hela resan! Kör hårt nu grabbar! Jag håller mina tummar och tår dels för att det ska gå bra och dels för att ni ska få bra väder!

  LYCKA TILL!!!!

  /Caroline

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s